Suomen Harmonikkaliitto  

Uusi Etusivu 2015

Suomen Harmonikkaliitto

Suomen Harmonikkaliitto on harmonikkamusiikin harrastajien yhteinen liitto, johon kuuluu noin 5000 jäsentä.  Jäseneksi voivat liittyä sekä yksityiset henkilöt että yhdistykset ikään tai soittotaitoon katsomatta.


Liiton toimisto sijaitsee Ikaalisissa Hanuritalolla samoissa tiloissa Suomen Harmonikkainstituutin kanssa. Ikaalisissa harmonikan ympärillä tapahtuu paljon. Maineikas Sata-Häme Soi -festivaali järjestetään heinäkuun alussa. Lisäksi Ikaalisissa on harmonikkamuseo sekä pohjoismaiden ainoa harmonikanrakennuslinja käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Kansainvälisen Harmonikkaliiton CIA:n toimisto ja arkisto sijaitsee samoissa tiloissa Suomen Harmonikkaliiton kanssa.


Suomen Harmonikkaliiton puheenjohtajana toimii Kimmo Mattila, toimistosihteerinä Marja-Leena Heikkilä ja jäsenlehden toimittajana Minna Plihtari.Liittokokous lauantaina 12.11. klo 12 Ikaalisissa

Harmonikkaliiton liittokokous pidetään lauantaina 12.11.2016 klo 12 Ikaalisissa.
Kokouspaikka on Oma Tupa, osoite Teinintie 4.

Liittokokous pidetään joka kolmas vuosi, ja siellä valitaan liiton puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, koko hallitus sekä liittovaltuusto seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi.


Kokouksessa käsitellään myös liiton sääntöjen muuttaminen. Uudistuksen ytimenä on se, että liittokokous järjestetään vuosittain ja liittovaltuusto lakkautetaan. Sen tilalle muodostetaan valtakunnallinen verkosto liiton alueellisia liiton toimipisteitä ja yhdyshenkilöitä.


Liittokokouksella on luonnollisesti täysi päätösvalta asian etenemisessä. Jos liittokokous ottaa tähän myönteisen kannan, muutoksen valmistelu jatkuu ja sääntöjen muutos tullaan tekemään valmiiksi ensi vuoden aikana. Tässä tapauksessa hallituksen ja valtuuston kolmivuotinen toimikausi jää lyhyemmäksi.


Liiton hallitus toivoo mahdollisimman monen jäsenen tulevan liittokokoukseen ottamaan kantaa ja päättämään liiton tulevaisuudesta.


Kokouksen alussa kahvitarjoilu.Tapahtumat saataville liiton lippukauppaan

Harmonikkaliiton jäsenten järjestämiä konsertteja ja muita tapahtumia varten on oma lippukauppa, jonka kautta voi saada suuren tai pienen tilaisuuden liput verkkomyyntiin. Lippukauppa sopii sekä pieneen että suureen tilaisuuteen. Perustamiskuluja ei ole, eikä asiakkailta peritä toimitusmaksuja.

Jos haluat oman konserttisi tai muun tilaisuuden helposti kaikkien ulottuville, ota yhteys Harmonikkaliiton toimistoon puh. 03-4400222 tai sähköpostitse toimisto@harmonikkaliitto.net
Tästä lippukauppaan, josta voit samalla hankkia lippuja tuleviin konsertteihin ja tapahtumiin.

Varaa paikkasi ensi talven harmonikkaristeilylle

Ensi talven harmonikkaristeily järjestetään maaliskuun 25.-26. päivä 2017. Risteilyssä on uutta se, että risteily on viikoloppuna siten, että lähtö on lauantai-iltana Turusta ja laiva palaa takaisin Turkuun sunnuntai-iltana. Tämä mahdollistaa aikaisempaa useampien lähdön mukaan, kun arkipäivää ei tarvitse järjestää risteilyä varten vapaaksi.
Varauksia vastaanotetaan liiton toimistossa 03 4400222 sekä Sata-Häme Soi -toimistossa 043 2170800.

Baltic Princess

Etukansi Pieni

Suomalaisen harmonikan historia

Laaja tietokirja harmonikan historiasta Suomessa

150 vuoden ajalta. Toim. Marko Tikka ja Vesa Kurkela.


Kirjaa saatavana liiton toimistosta

hinta 46 € + postikulut

Yhteystiedot

Suomen HarmonikkaliittoHL
Kyrösselänkatu 3
39500 IKAALINEN
puh. 03 440 0222
sähköposti:
toimisto@harmonikkaliitto.net
hanurilehti@harmonikkaliitto.net


Puheenjohtaja
Kimmo Mattila p. 03 4400221

kimmo.mattila@harmonikkaliitto.net

040 8496221


Toimistosihteeri
Marja-Leena Heikkilä p. 03 4400222

toimisto@harmonikkaliitto.net


Toimittaja

Minna Plihtari p. 040 5538708

hanurilehti@harmonikkaliitto.net


Lippukauppa banneriHL jsivutHL banneri

KUUNTELE NETTIRADIOTA 

 

Suomen Harmonikkaliitto ry. Hanuritalo, Kyrösselänkatu 3 39500 IKAALINEN
puh. 03-4400222 fax 03-4589071