Suomen Harmonikkaliitto  

Uusi Etusivu 2015

Suomen Harmonikkaliitto

Suomen Harmonikkaliitto on harmonikkamusiikin harrastajien yhteinen liitto, johon kuuluu noin 5000 jäsentä.  Jäseneksi voivat liittyä sekä yksityiset henkilöt että yhdistykset ikään tai soittotaitoon katsomatta.


Liiton toimisto sijaitsee Ikaalisissa Hanuritalolla samoissa tiloissa Suomen Harmonikkainstituutin kanssa. Ikaalisissa harmonikan ympärillä tapahtuu paljon. Maineikas Sata-Häme Soi -festivaali järjestetään heinäkuun alussa. Lisäksi Ikaalisissa on harmonikkamuseo sekä pohjoismaiden ainoa harmonikanrakennuslinja käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Kansainvälisen Harmonikkaliiton CIA:n toimisto ja arkisto sijaitsee samoissa tiloissa Suomen Harmonikkaliiton kanssa.


Suomen Harmonikkaliiton puheenjohtajana toimii Kimmo Mattila, toimistosihteerinä Marja-Leena Heikkilä ja jäsenlehden toimittajana Minna Plihtari.Orkesteri- ja yhtyekilpailut 23.4. Turussa: mestaruudet Hämeenlinnaan, Imatralle ja Kemijärvelle

Valtakunnalliset harmonikkaorkestereiden ja -yhtyeiden Suomen mestaruuskilpailut täytti Turun seudun musiikkiopiston salin koko päiväksi ääriään myöten.

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä Turun Harmonikkakerho ry:n kanssa.

Mestaruudet menivät Sibelius-opiston Harmonikkaorkesterille Hämeenlinnaan ja Karjalan Harmonikkaorkesterille Imatralle. Nuorten yhtyesarjan 1. palkinnon sai Koillis-Lapin musiikkiopiston yhtye "Harmonia".

Tämän vuoden kilpailussa on mukana eri puolilta Suomea 14 orkesteria ja yhtyettä, joissa oli yhteensä yli 200 soittajaa.

Kilpailun tuloksetEnsi talven harmonikkaristeily siirtyy lauantaille

Ensi talven harmonikkaristeily järjestetään maaliskuun 25.-26. päivä 2017. Risteilyssä on uutta se, että risteily on viikoloppuna siten, että lähtö on lauantai-iltana Turusta ja laiva palaa takaisin Turkuun sunnuntai-iltana. Tämä mahdollistaa aikaisempaa useampien lähdön mukaan, kun arkipäivää ei tarvitse järjestää risteilyä varten vapaaksi.
Varauksia vastaanotetaan liiton toimistossa sekä Sata-Häme Soi -toimistossa.

Tapahtumat saataville liiton lippukauppaan

Harmonikkaliiton jäsenten järjestämiä konsertteja ja muita tapahtumia varten on oma lippukauppa, jonka kautta voi saada suuren tai pienen tilaisuuden liput verkkomyyntiin. Lippukauppa sopii sekä pieneen että suureen tilaisuuteen. Perustamiskuluja ei ole, eikä asiakkailta peritä toimitusmaksuja.

Jos haluat oman konserttisi tai muun tilaisuuden helposti kaikkien ulottuville, ota yhteys Harmonikkaliiton toimistoon puh. 03-4400222 tai sähköpostitse toimisto@harmonikkaliitto.net
Tästä lippukauppaanBaltic Princess

Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan finalistit valittiin Harmonikkaristeilyllä

Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan 2016 finalistit valittiin Sata-Häme Soin ja Suomen Harmonikkaliiton järjestämä Harmonikkaristeily järjestettiin jo 25. kerran. Risteilyllä valittiin myös finalistit ensi kesän Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailuihin. Finaali on Ikaalisissa 6. heinäkuuta.


Finalistien nimetEtukansi Pieni

Suomalaisen harmonikan historia

Laaja tietokirja harmonikan historiasta Suomessa

150 vuoden ajalta. Toim. Marko Tikka ja Vesa Kurkela.


Kirjaa saatavana liiton toimistosta

hinta 46 € + postikulut

Yhteystiedot

Suomen HarmonikkaliittoHL
Kyrösselänkatu 3
39500 IKAALINEN
puh. 03 440 0222
sähköposti:
toimisto@harmonikkaliitto.net
hanurilehti@harmonikkaliitto.net


Puheenjohtaja
Kimmo Mattila p. 03 4400221

kimmo.mattila@harmonikkaliitto.net

040 8496221


Toimistosihteeri
Marja-Leena Heikkilä p. 03 4400222

toimisto@harmonikkaliitto.net

Lippukauppa banneriHL jsivutHL banneri

KUUNTELE NETTIRADIOTA 

 

Suomen Harmonikkaliitto ry. Hanuritalo, Kyrösselänkatu 3 39500 IKAALINEN
puh. 03-4400222 fax 03-4589071