Suomen Harmonikkaliitto  

Uusi Etusivu 2015

Suomen Harmonikkaliitto

Suomen Harmonikkaliitto on harmonikkamusiikin harrastajien yhteinen liitto, johon kuuluu noin 5000 jäsentä.  Jäseneksi voivat liittyä sekä yksityiset henkilöt että yhdistykset ikään tai soittotaitoon katsomatta.


Liiton toimisto sijaitsee Ikaalisissa Hanuritalolla samoissa tiloissa Suomen Harmonikkainstituutin kanssa. Ikaalisissa harmonikan ympärillä tapahtuu paljon. Maineikas Sata-Häme Soi -festivaali järjestetään heinäkuun alussa. Lisäksi Ikaalisissa on harmonikkamuseo sekä pohjoismaiden ainoa harmonikanrakennuslinja käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Kansainvälisen Harmonikkaliiton CIA:n toimisto ja arkisto sijaitsee samoissa tiloissa Suomen Harmonikkaliiton kanssa.


Suomen Harmonikkaliiton puheenjohtajana toimii Kimmo Mattila, toimistosihteerinä Marja-Leena Heikkilä ja jäsenlehden toimittajana Minna Plihtari.26.3. oli valtakunnallinen harmonikkapäivä - Viljo Vesterisen syntymästä tuli kuluneeksi 110 vuotta

Sunnuntai 26.3. oli valtakunnallinen harmonikkapäivä, jota on vietetty vuodesta 1998 lähtien. Teemapäivä on jokakeväinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on kiinnittää erityistä huomiota harmonikkaan ja tuoda harmonikkamusiikki hyväntuulisesti kaikkien ulottuville. Teemapäivän merkeissä jäsenyhdistykset ja -kerhot järjestävät tapahtumia, konsertteja ja esityksiä ja tuovat harmonikkamusiikkia esille tavanomaista enemmän.

Teemapäivän ajankohta on valittu legendaarisen harmonikkataiteilijan Viljo Vesterisen syntymäpäiväksi. Viljo Vesterisen syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 110 vuotta. Tänä vuonna harmonikkapäivä osui samalle päivälle harmonikkaristeilyn kanssa.


Tapahtumat saataville liiton lippukauppaan

Harmonikkaliiton jäsenten järjestämiä konsertteja ja muita tapahtumia varten on oma lippukauppa, jonka kautta voi saada suuren tai pienen tilaisuuden liput verkkomyyntiin. Lippukauppa sopii sekä pieneen että suureen tilaisuuteen. Perustamiskuluja ei ole, eikä asiakkailta peritä toimitusmaksuja.

Jos haluat oman konserttisi tai muun tilaisuuden helposti kaikkien ulottuville, ota yhteys Harmonikkaliiton toimistoon puh. 03-4400222 tai sähköpostitse toimisto@harmonikkaliitto.net
Tästä lippukauppaan, josta voit samalla hankkia lippuja tuleviin konsertteihin ja tapahtumiin.Sisävesiristeily Tampere - Hämeenlinna 2.8.2017

Silver Moon Pysty pieni

Tero pieni
Kipparina Tero Lahti

Tule mukaan Harmonikkaliiton


Orkesteri- ja yhtyekilpailut vuoden kuluttua 21.4.2018 Imatralla

Harmonikkaorkesterien- ja yhtyeiden Suomen Mestaruuskilpailut järjestetään seuraavan kerran 21.4.2018 Imatralla Karelia-salissa. Tapahtumaa isännöi Karjalan Harmonikkaorkesteri ry. Kilpailuissa on sarjat sekä aikuisille että nuorille. Tanssimusiikkisarjassa ei ole ikärajoituksia.
Kilpailukutsu osallistumisohjeineen julkaistaan kesän 2017 aikana.Etukansi Pieni

Suomalaisen harmonikan historia

Laaja tietokirja harmonikan historiasta Suomessa

150 vuoden ajalta. Toim. Marko Tikka ja Vesa Kurkela.


Kirjaa saatavana liiton toimistosta

hinta 46 € + postikulut

Yhteystiedot

Suomen HarmonikkaliittoHL
Kyrösselänkatu 3
39500 IKAALINEN
puh. 03 440 0222
sähköposti:
toimisto@harmonikkaliitto.net
hanurilehti@harmonikkaliitto.net


Puheenjohtaja
Kimmo Mattila p. 03 4400221

kimmo.mattila@harmonikkaliitto.net

040 8496221


Toimistosihteeri
Marja-Leena Heikkilä p. 03 4400222

toimisto@harmonikkaliitto.net


Toimittaja

Minna Plihtari p. 040 5538708

hanurilehti@harmonikkaliitto.net


Lippukauppa banneriHL jsivut

KUUNTELE NETTIRADIOTA 

 

Suomen Harmonikkaliitto ry. Hanuritalo, Kyrösselänkatu 3 39500 IKAALINEN
puh. 03-4400222 fax 03-4589071