Jäsenedut

  • Jäsenlehti Haitari.fi 4 kertaa vuodessa (maaliskuu, kesäkuu, lokakuu, joulukuu)
  • Harmonikkaliiton nuottiarkiston palvelut omakustannushintaan
  • Harmonikkaliiton hotelliosake Ikaalisten Kylpylässä on jäsenten käytettävissä edullisesti. Ota yhteyttä Harmonikkaliiton toimistoon 044 493 6113
  • Alennusta Harmonikkaristeilyn hinnasta
  • Harmonikkaliiton oma lippukauppa jäsenten järjestämiä tapahtumia varten.

Harmonikkaliiton lippukauppa

Harmonikkaliiton jäsenten järjestämiä konsertteja ja muita tapahtumia varten on oma lippukauppa, jonka kautta voi saada suuren tai pienen tilaisuuden liput verkkomyyntiin. Lippukauppa sopii sekä pieneen että suureen tilaisuuteen. Perustamiskuluja ei ole, eikä asiakkailta peritä toimitusmaksuja.

Jos haluat oman konserttisi tai muun tilaisuuden helposti kaikkien ulottuville, ota yhteys Harmonikkaliiton toimistoon

puh. 044 493 6113 tai sähköpostitse toimisto@harmonikkaliitto.fi

Lippukauppaan

Osake Ikaalisten Kylpylässä

Suomen Harmonikkaliitolla on Ikaalisten Kylpylän alueella sijaitsevassa hotelli Termessä oma osake, joka on liiton jäsenten käytettävissä edulliseen hintaan.

Tilava huone on 4. kerroksessa ja sieltä avautuu poikkeuksellisen hieno näköala Kyrösjärvelle. Huone on tarkoitettu 2 hengelle, mutta siellä voi tarvittaessa yöpyä lisävuoteiden kanssa jopa 4 henkilöä.
Huoneessa on myös keittiönurkkaus, jossa on liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiat 4 hengelle. Huoneessa on tilava kalustettu parveke.

Harmonikkaliiton jäsenille huoneen hinta on 60 € / vrk viikolla ja 150 € / viikonloppu (perjantai klo 15 – sunnuntai klo 12). Pitemmät varaukset sopimuksen mukaan.

Varaukset jäsenille tehdään suoraan Harmonikkaliiton toimistosta.

Tule mukaan toimintaan!