Kultainen ja Hopeinen Harmonikka

03.07.2021

Ikaalinen

Kultainen ja Hopeinen Harmonikka 2021 finaali

Ikaalinen Spa lauantaina 3.7.2021 klo 20 (suora lähetys AlfaTV-kanavalla)

Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan 2021 finalistit on valittu kahtena vuonna, sillä
koronan vuoksi viime vuoden kilpailut jäivät pitämättä. Semifinaalit jouduttiin sekä
viime vuonna että tänä keväänä siirtämään nettiin kokoontumisrajoitusten vuoksi.

Kultaisen Harmonikan 2021 finalistit:


Ella Elomäki
Olen soittanut harmonikkaa 5-vuotiaasta lähtien Vesa Formusen opissa. Olen vuosien varrella keikkaillut paljon isosiskoni Essin kanssa sekä Nakkilan seudun harmonikkojen kanssa jopa Ranskassa asti. Myös kilpailut ovat tulleet tutuiksi. Opiskelen kotikaupungissani Porissa sosionomiksi, ja tarkoitus on saada myös varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys.


Eveliina Uitto
Haitari on kuulunut monessa muodossa elämääni jo 21 vuotta. Harrastuksesta tuli ammatti Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja musiikkipedagogiksi valmistuin 2014. Soitan Antti Ahopelto & Etiketti -orkesterissa. Keikkailen myös yksin ja erilaisissa kokoonpanoissa. Lisäksi soitan 2-rivistä. Soittamisen vastapainoksi pyöräilen, heiluttelen kahvakuulia ja venyttelen.


Nita Linna
Olen 17-vuotias Nita Linna Äänekoskelta. Aloitin harmonikansoiton kahdeksanvuotiaana ja opiskelen Schildtin lukiossa musiikkilinjalla. Tämä on ensimmäinen vuoteni Kultaisessa Harmonikassa, mutta olen useana vuonna kilpaillut esimerkiksi Minä Soitan Harmonikkaa -kilpailussa. Soittamisen lisäksi harrastan kilpacheerleadingia.


Satu Sarkoranta
Olen soittanut harmonikkaa yli 30 vuotta Vesa Formusen opissa. Valmistuin 2018 filosofian maisteriksi pääaineena maisemantutkimus. Työskentelen kaupunkisuunnittelijana Mänttä-Vilppulassa ja teen töiden ohessa väitöskirjatutkimusta Turun yliopistoon. Avomies, kaksi labradorinnoutajaa ja seitsemän brahma-rotuista kanaa kotikanalassa kuuluvat perheeseeni.


Sonja Lampinen
Haitarinsoitto on kulkenut mukanani 5-vuotiaasta saakka. Lisäksi laulan, soitan pianoa ja kitaraa. Valmistuin Kaustisen musiikkilukiosta keväällä 2020. Siellä innostuin monista musiikin tyylilajeista, kuten nykykansanmusiikista ja gospelista. Nyt opiskelen Sibelius-Akatemiassa musiikkikasvatusta. Vapaa-ajalla liikun luonnossa ja urheilen. Tykkään myös leipoa.


Vilma Wiren
Olen Vilma Wirén, 17-vuotias lukiolainen Jyväskylästä. Olen soittanut harmonikkaa 5-vuotiaasta lähtien. Tykkään soittaa kaikenlaista musiikkia ja harjoittelen päivittäin. Opiskelen Sibelius-Akatemian Nuorisokoulutuksessa Veli Kujalan johdolla. Lisäksi käyn Matti Ekmanin tunneilla. Soittamisen lisäksi tykkään pyöräillä ja ulkoilla sekä viettää aikaa kavereiden kanssa.

Hopeisen Harmonikan 2021 finalistit:


Annabel Heikola
Viisirivisen harmonikan lisäksi soitan 2-rivistä harmonikkaa, pianoa ja kontrabassoa. Esiinnyn yksin ja yhdessä veljieni Samuelin ja Rafaelin kanssa monipuolisella ohjelmistolla. Käyn ahkerasti konserteissa, Pori Sinfonietta on hyvin tuttu. Kuuntelen myös aktiivisesti taidemusiikkia. Kesä kuluu eri kilpailuihin valmistautuessa. Jos jää aikaa, teen töitä sukulaisten maatilalla.


Asmus Loponen
Olen soittanut harmonikkaa 2,5 vuotta. Harrastan soittoa Itä-Helsingin musiikkiopistossa ja Porolahden peruskoulun painotetun musiikin opetuksessa. Opettajani on Antti Leinonen. Tykkään siitä, että harmonikalla voi soittaa monenlaisia kappaleita. Pelaan myös tennistä ja luen paljon. Pihalla pompin trampalla kavereiden kanssa. Olen pirteä, huumorintajuinen ja reilu.

Enni Hölkki
Olen soittanut harmonikkaa pian viisi vuotta Lappeenrannan Musiikkiopistossa. Käyn Kimpisen koulua, ja olen musiikkiluokalla. Harrastan harmonikansoiton lisäksi balettia ja just dancea. Pidän kovasti laulamisesta, ja sitä teenkin päivittäin. Kesällä aion uida, syödä jäätelöä ja olla kavereideni kanssa. Olen energinen tyttö. Perheeni mielestä olen reipas, herttainen ja hauska.

Kevin Niittyviita
Olen vilkas, kiltti ja urheilullinen pikkupoika. Aloitin haitarinsoiton 6-vuotiaana Lahden Konservatoriossa oppilaana. Tykkään esiintyä siskojeni kanssa vanhustenkodeissa ja päiväkodeissa. Kivoja harrastuksiani ovat myös juoksu, sirkus, koripallo, hiihto, breakdance ja pianonsoitto.  Kesällä aion uida, hyppiä trampalla, syödä jäätelöä ja olla parhaiden kavereideni kanssa.

Sofia Sankari
Olen kiva, sisukas, hassu ja tosi huumorintajuinen tyttö Nummelasta. Olen soittanut harmonikkaa yli 4 vuotta. Minulla on ikävä kesäleirejä ja soittokavereita. Tykkään kuunnella muiden soittoa. Harrastan myös jalkapalloa. Kesällä menen parille leirille ja yökylään mummolaan. Kotona meillä on kissoja, koira ja hevosia. Olenkin tosi eläinrakas.

Venla Tiimonen
Aloitin harmonikansoiton 6-vuotiaana Kirsi Laamasen opissa. Soitan myös harmonikkaorkesterissa. Muita harrastuksiani ovat jalkapallo, ratsastus ja yleisurheilu. Lisäksi tykkään hyppiä esteitä ja touhuilla keppareiden ja kavereiden kanssa. Kesällä aion uida, leikkiä kavereiden kanssa ja lenkittää kummini Rokka-koiraa. Olen iloinen, auttavainen ja nopea oppimaan uutta.

Viivi Henttinen
Olen kiltti, avulias, rohkea ja nauravainen. Olen harrastanut harmonikkaa 4-vuotiaasta asti. Pidän esiintymisestä ja lavalla olemisesta. Olen saanut harmonikansoiton kautta uusia ystäviä. Harrastan myös partiota, kuoroa, bändikerhoa ja vpk:ta. Tykkään olla kavereitteni kanssa, kun on vapaa-aikaa. Kesällä aion pomppia trampoliinilla, soittaa harmonikkaa, olla kavereilla ja uida.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tule mukaan toimintaan!